

MOTOAMERICA CHAMPIONSHIP OF VIRGINIA **COMPETITION SCHEDULE**

Friday, May 4

8:00 am	Track Inspection
8:30 am- 8:50 am	WERA 1000 Superbike Practice 1 (20 min)
9:00 am – 9:35 am	Twins Cup Practice 1 (35 min)
9:45 am – 10:20 am	Liqui Moly Junior Cup Practice 1 (35 min)
10:30 am - 11:10 am	Supersport Practice 1 (40 min)
11:20 am – 12:20 pm	Motul Superbike Class Qualifying Practice 1 (60 min)
12:30 pm – 12:50 pm	Two-Seater Rides
1:00 pm - 1:35 pm	Twins Cup Qualifying 1 (35 min)
1:45 pm - 2:20 pm	Liqui Moly Junior Cup Qualifying 1 (35 min)
2:30 pm - 3:10 pm	Supersport Qualifying 1 (40 min)
3:20 pm - 4:20 pm	Motul Superbike Class Qualifying Practice 2 (60 min)
4:30 pm - 5:00 pm	WERA 1000 Superbike Practice 2 (30 min)

Saturday, May 5

8:00 am 8:30 am - 8:55 am 9:05 am - 9:30 am 9:40 am - 10:05 am 10:15 am - 10:40 am 10:50 am - 11:20 am 11:30 am - 11:45 am 12:00 pm - 12:25 pm 12:00 pm - 12:45 pm 12:45 pm 1:00 pm 1:40 pm - 2:15 pm 2:30 pm 3:30 pm 4:30 pm 5:00 pm - 5:25 pm

Sunday, May 6

8:30 am 9:00 am- 9:15 am 9:30 am - 9:45 am 9:55 am - 10:10 am 10:20 am - 10:35 am 10:50 am - 11:15 am 11:30 am - 12:30 pm 11:30 am - 12:10 pm 12:30 1:00 pm 1:45 pm 2:30 pm 3:30 pm 4:30 pm

Track Inspection

Liqui Moly Junior Cup Qualifying 2 (25 min) Stock 1000 Practice 1 (25 min) Twins Cup Qualifying 2 (25 min) Motul Superbike Class Free Practice 3 (25 min) Supersport Qualifying 2 (30 min) Superpole (15 min) WERA 1000 Superbike Qualifying 2 (25 min) Dunlop Paddock Autograph Session **Opening Ceremonies** LIQUI Liqui Moly Junior Cup Race 1 (12 laps) **JUNIOR CUP** Two-Seater Rides – VIPs Only Supersport Race 1 (20 laps) Motul Superbike Class Race 1 (23 laps) Twins Cup Race (13 laps) Stock 1000 Qualifying 1 (25 min)

Track Inspection WERA 1000 Superbike Warm Up (15 min) Liqui Moly Junior Cup Warm Up (15 min) Supersport Warm Up (15 min) Motul Superbike Class Warm Up (15 min) Stock 1000 Qualifying 2 (25 min) Dunlop Hot Pit Walk & Autograph Session (60 min) **Two-Seater Rides** LIQUI **Opening Ceremonies** UNIOR CUP Liqui Moly Junior Cup Race 2 (12 laps) WERA 1000 Superbike Race (14 laps) Supersport Race 2 (20 laps) RBIKF Motul Superbike Class Race 2 (23 laps) Stock 1000 Race (14 laps)



UPDATED 4.16.2018

