

Mission Foods VIR SpeedTour featuring the F4 U.S. & FR Americas Andy Scriven Memorial

Virginia International Raceway, Alton VA | Full Course Configuration: 3.27 mi October 6-9, 2022 FINAL Race Schedule V6 | 10/01/22

Wednesday, October 5

9:00am	SVRA, IGT, & F4/FR Staging
12:00pm	TA2 [®] & GT Classes (testing with SVRA) Staging
1:00pm	Series/Tire/Partner Load-In
3:30pm	TA2 [®] Load-In
5:00pm	SVRA, IGT, GT Classes Load-In
5:30pm	F4/FR (Optional) & Skid Pad Load-In

Thursday, October 6

7:00am-5:00pm	Sunoco Service Available			
7:30am	F4/FR Load-In			
7:30am SVRA Tes	st Day Drivers Mtg	Pit Road Classroom		
8:00am-11:00am	SVRA & TA Load-In			
8:00am-5:00pm	Speedcom Service Available			
8:00am	IGT	Testing		
8:20am	Group A- 1, 2, 3, 4, 5b, 6, 8, 2	L2b Testing		
8:40am	Group B- 5a, 7, 9, 10, 11, 12a	a Testing		
9:00am	IGT	Testing		
9:20am	Group A- 1, 2, 3, 4, 5b, 6, 8, 2	L2b Testing		
9:40am	Group B- 5a, 7, 9, 10, 11, 12a	a Testing		
10:00am	IGT	Testing		
10:30am	Group A- 1, 2, 3, 4, 5b, 6, 8, 2	L2b Testing		
11:00am	Group B- 5a, 7, 9, 10, 11, 12a	a Testing		
11:30am	F4/FR Test Day Drivers Mtg	Pit Road Classroom		
11:30-12:30pm	LUNCH BREAK			
12:30pm	FR Americas	Testing		
1:15 pm	F4 U.S.	Testing		
2:00pm	IGT	Testing		
2:30pm	Group A- 1, 2, 3, 4, 5b, 6, 8, 2	L2b Testing		
3:00pm	Group B- 5a, 7, 9, 10, 11, 12a	a Testing		
3:30pm	FR Americas	Testing		
4:15pm	F4 U.S.	Testing		
5:00pm	TA2®	Option Test 40min		
5:40pm	End of Day			
5:55pm	Approximate Start of Track V	Valk- no wheels of		
	any kind, enter track via pit o	out		

Friday, October 7

<u></u>		
7:00am-5:00pm	Sunoco Service Availab	le
7:30am SVRA MA	NDATORY Drivers' Mtg	Pit Road Classroom
8:00am-5:00pm	Speedcom Service Avai	lable
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Practice
8:25am	Groups 5a, 7, 10, 11	Practice
8:50am	FR Americas	Practice
9:00am	IGT Drivers' Meeting	Series HQ
9:15am	TA2®	Optional Test 2 30min
9:45am	Groups 6, 8, 12	Practice
10:10am	Groups 2, 9	Practice
10:35am	IGT	Qualifying 1
11:05am	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 1 30min
11:35am	F4 U.S.	Practice
12:00pm—1:00pm	LUNCH BREAK	
12:00pm	Enduro Meeting	Tech/Podium
1:00pm	TA2®	Practice 30min
1:30pm	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 1
2:00pm	Groups 5a, 7, 10, 11	Qualifying 1
2:30pm	FR Americas	Qualifying
3:00pm	Groups 6, 8, 12	Qualifying 1
3:30pm	TA/XGT/SGT/GT	Optional Test 2 30min
4:00pm	Groups 2, 9	Qualifying 1
4:30pm	IGT	Qualifying 2
5:00pm	F4 U.S.	Qualifying
5:30pm	TA2 [®] Group 1	Qualifying 15 mins
5:45pm	TA2 [®] Group 2	Qualifying 15 mins
6:00 pm	End of on-track activitie	es
6:15pm	Approximate Start of Tr	rack Walk- no wheels of
	any kind, enter track via	a pit out

SVRA

- There will be separate podiums for races containing combined groups.
- Run Groups are Subject to Change based on Entries.

F4/FR

- Pre-Grid opens approximately 20 minutes before session time listed. Pay attention to Official Radio & WhatsApp updates for confirmation.
- Tech and scales open except during Lunch and Parc Fermè
- Pre-Tech and Tire Scanning will be done at each team's paddock during these hours only. Follow ups and tires not scanned during Pre-Tech will be done at the Championship Trailer.

	Registration Hours: Red Building in Raceplex			Tech Hours			Tire Service Hours		
	F4/FR	SVRA	Trans Am	F4/FR Trailer	SVRA Tech Bldg	Trans Am Trailer	Hankook	Pirelli	Sasco
Wednesday	3:00pm- 6:00 pm	3:00pm- 6:00pm	3:00pm- 6:00 pm						·
Thursday	7:00am- 2:00pm	7:00am- 5:00pm	7:00am- 3:00pm	Pre-tech 5:00-7:00pm	7:30am- 5:00pm	TA2 [®] Pre-tech 12:45-4:45pm	10:00am- 6:00pm	8:00am- 5:00pm	7:30am- 5:00pm
Friday	7:30am- 1:00pm	7:00am- 5:00pm	7:30am- 1:00pm	8:00am-2:00pm 4:00pm-5:00pm	7:00am- 5:00pm	TA/GT Pre-tech 9:45-10:45am 1:30-3:00pm	8:00am- 6:00pm	8:00am- 6:00pm	7:30am- 5:00pm



Mission Foods VIR SpeedTour featuring the F4 U.S. & FR Americas Andy Scriven Memorial

Virginia International Raceway, Alton VA | Full Course Configuration: 3.27 mi October 6-9, 2022 FINAL Race Schedule V6 | 10/01/22

Please note that the Optima Search for the Ultimate Street Car will be running independently on the Patriot Course Saturday and Sunday. This should not interfere with Full Course track activity, but please be aware when you are in that area of additional paddock movement.

Saturday, October 8

7:00am-5:00pm	Sunoco Service Available	
8:00am-5:00pm	Speedcom Service Available	
8:00am	Chapel Service	TA Trailer
8:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Qualifying 2
8:20am	Groups 5a, 7, 10, 11	Qualifying 2
8:40am	F4 U.S.	Race 1 (25mins)
9:20am	TA/XGT/SGT/GT	Practice 30min
9:50am	Groups 2, 9	Qualifying 2
10:00am	Hagerty Cars & Caffeine Car S	Show
10:15-10:45am	Trans Am Backstage Tour	TA Paddock
10:10am	Groups 6, 8, 12	Qualifying 2
10:30am	FR Americas	Race 1 (30mins)
11:15am	IGT	Feature Race 1
11:40am	TA2® F	eature Race 70min
11:40am 12:50pm—1:50pm		
		W LAPS
12:50pm—1:50pm	LUNCH BREAK & CAR SHO	W LAPS Victory Circle
12:50pm—1:50pm 1:15pm	LUNCH BREAK & CAR SHO SVRA Gold Cup Ceremony	W LAPS Victory Circle
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm	LUNCH BREAK & CAR SHO SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race	W LAPS Victory Circle Ceremonies
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm	LUNCH BREAK & CAR SHO SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S.	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins)
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm	LUNCH BREAK & CAR SHOW SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm 2:55pm	LUNCH BREAK & CAR SHOW SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b Groups 5a, 7, 10, 11	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1 Feature Race 1
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm 2:55pm 3:20pm	LUNCH BREAK & CAR SHOW SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b Groups 5a, 7, 10, 11 Groups 2, 9	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm 2:55pm 3:20pm 3:45pm	LUNCH BREAK & CAR SHOW SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b Groups 5a, 7, 10, 11 Groups 2, 9 Groups 6, 8, 12	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm 2:55pm 3:20pm 3:45pm 4:10pm	LUNCH BREAK & CAR SHOV SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b Groups 5a, 7, 10, 11 Groups 2, 9 Groups 6, 8, 12 FR Americas	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1 Race 2 (30mins)
12:50pm—1:50pm 1:15pm 1:20pm 1:50pm 2:30pm 2:30pm 2:55pm 3:20pm 3:45pm 4:10pm 4:55pm	LUNCH BREAK & CAR SHOV SVRA Gold Cup Ceremony F4 U.S. Fan Walk & Pre-Race F4 U.S. Groups 1, 3, 4, 5b Groups 5a, 7, 10, 11 Groups 2, 9 Groups 6, 8, 12 FR Americas IGT	W LAPS Victory Circle Ceremonies Race 2 (25mins) Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1 Feature Race 1 Race 2 (30mins) Feature Race 2

Sunday, October 9

Sunday, October 5				
7:00-11:00am	Sunoco Service Available			
8:00am-1:00pm	Speedcom Service Available			
8:00am	IGT	Enduro		
9:00am	Groups 1, 3, 4, 5b	Feature Race 2		
9:30am	F4 U.S.	Race 3 (20mins)		
10:10am	Group 5a, 7, 10, 11	Feature Race 2		
10:40am	Groups 2,9	Feature Race 2		
11:10am	FR Americas	Race 3 (35mins)		
12:00pm	Groups 6, 8, 12	Feature Race 2		
12:30pm-1:30pm	LUNCH with QUIET HOU	R		
1:00pm	TA/GT Classes Fan Walk & P	re-Race Ceremonies		
1:30pm	TA/XGT/SGT/GT Fe	eature Race 70min		
2:35pm	ALL ENDURO CARS ON GRID)		
2:50pm—4:05pm	SVRA All Groups Enduro	75 min. 1 pit stop		
4:10pm	End of on track activities			
7:00pm	All trailers must be off prop	erty or staged in the		
	South Paddock			

SVRA

- There will be separate podiums for races containing combined groups.
- Run Groups are Subject to Change based on Entries.

F4/FR

- Pre-Grid opens approximately 20 minutes before session time listed. Pay attention to Official Radio & WhatsApp updates for confirmation.
- Tech and scales open except during Lunch and Parc Fermè
- Pre-Tech and Tire Scanning will be done at each team's paddock during these hours only. Follow ups and tires not scanned during Pre-Tech will be done at the Championship Trailer.

	Registration Hours: Red Building in Raceplex			Tech Hours			Tire Service Hours		
	F4/FR	SVRA/IGT	Trans Am	F4/FR	SVRA/IGT	Trans Am	Hankook	Pirelli	Sasco
Saturday	7:30am- 11:00am	7:30am- 3:00pm	7:30am- 10:30am	8:00am- 5:00pm	8:00- 11:00am	Open Tech 9:00-11:00am 2:00pm-5:00pm	8:00am- 6:00pm	8:30am- 6:00pm	7:30am- 5:00pm
Sunday	8:00am-	8:00am-	8:00am-	8:00am-		Open Tech	8:00am-	8:00am-	7:30am-
	10:00am	12:00pm	10:00am	11:00am		9:00am-12:00pm	11:00am	1:00pm	12:00pm