SCHEDULE VIR Full Course - November 22 Access: November 21st, 2024 by 5:30 pm



Updated:	01/2/2024 ((Sub	ject to	Change)	1
-----------------	-------------	------	---------	---------	---

opualed. 01/2/2024 (Subject to Change)			LUD		
November 22nd	Length	Start		End	
Registration - Grid 9 Garage		7:00 AM		8:00 AM	
MANDATORY Driver's Meeting (ALL DRIVERS)		8:00 AM		8:30 AM	
Touring	25 Min	8:30 AM		8:55 AM	
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	8:55 AM		9:20 AM	
High Speed	25 Min	9:20 AM		9:45 AM	
Racecar	25 Min	9:45 AM		10:10 AM	
Touring	25 Min	10:10 AM		10:35 AM	
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	10:35 AM		11:00 AM	
High Speed	25 Min	11:00 AM		11:25 AM	
Racecar	25 Min	11:25 AM		11:50 AM	
Guest Lapping Drivers Meeting (Grid 9 Garage)	15 Min	11:30 AM		11:45 AM	
Guest Lapping	20 Min	12:00 PM		12:20 PM	
Lunch Buffet - Gallery	1 Hour	12:00 PM		1:00 PM	
Touring	25 Min	1:00 PM		1:25 PM	
High Speed	25 Min	1:25 PM		1:50 PM	
Touring Lites - (Controlled Passing)	20 Min	1:50 PM		2:10 PM	
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	2:10 PM		2:35 PM	
Racecar	25 Min	2:35 PM		3:00 PM	
Touring	25 Min	3:00 PM		3:25 PM	
High Speed	25 Min	3:25 PM		3:50 PM	
Touring Lites - (Controlled Passing)	20 Min	3:50 PM		4:10 PM	
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	4:10 PM		4:35 PM	
Racecar	25 Min	4:35 PM		5:00 PM	