SCHEDULE VIR South Course - May 11th Access: May 8, 2025 by 6:00 pm



Updated: 01/17/2025 (Subject to Change)		6	CLUB	
May 11	Length	Start		End
Registration - Grid 9 Garage		7:00 AM		8:00 AM
MANDATORY Driver's Meeting (ALL DRIVERS)		8:00 AM		8:30 AM
High Speed	25 Min	8:30 AM		8:55 AM
Racecar	25 Min	8:55 AM		9:20 AM
Touring	25 Min	9:20 AM		9:45 AM
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	9:45 AM		10:10 AM
High Speed	25 Min	10:10 AM		10:35 AM
Racecar	25 Min	10:35 AM		11:00 AM
Touring	25 Min	11:00 AM		11:25 AM
Open Wheel / Sports Racer	25 Min	11:25 AM		11:50 AM
Lunch Buffet - Gallery	1 Hour	12:00 PM		1:00 PM
Touring Lites	30 Min	1:00 PM		1:30 PM
Open Wheel / Sports Racer	30 Min	1:30 PM		2:00 PM
High Speed / Racecar	30 Min	2:00 PM		2:30 PM
Touring	30 Min	2:30 PM		3:00 PM
Touring Lites	30 Min	3:00 PM		3:30 PM
Open Wheel / Sports Racer	30 Min	3:30 PM		4:00 PM
High Speed / Racecar	30 Min	4:00 PM		4:30 PM
Touring	30 Min	4:30 PM		5:00 PM
Open Track	30 Min	5:00 PM		5:30 PM