SCHEDULE

VIR Full Course - November 23rd

Access: November 21st, 2025 by 6:00 pm

Updated: 01/17/2025 (Subject to Change)

	<u> </u>		
Length	Start		End
	7:00 AM		8:00 AM
	8:00 AM		8:30 AM
25 Min	0.20 414		8:55 AM
			9:20 AM
			9:45 AM
_			
25 IVIII	9:45 AIVI		10:10 AM
25 Min	10:10 AM		10:35 AM
25 Min	10:35 AM		11:00 AM
25 Min	11:00 AM		11:25 AM
25 Min	11:25 AM		11:50 AM
15 Min	11:30 AM		11:45 AM
20 Min	12:00 PM		12:20 PM
1 Hour	12:00 PM		1:00 PM
25 Min	1:00 PM		1:25 PM
25 Min	1:25 PM		1:50 PM
20 Min	1:50 PM		2:10 PM
25 Min	2:10 PM		2:35 PM
25 Min	2:35 PM		3:00 PM
25 Min	3:00 PM		3:25 PM
			3:50 PM
20 Min	3:50 PM		4:10 PM
25 Min	4:10 PM		4:35 PM
25 Min	4:35 PM		5:00 PM
	25 Min 25 Min 25 Min 25 Min 25 Min 25 Min 25 Min 25 Min 20 Min 25 Min 26 Min 27 Min 28 Min 28 Min 29 Min 20	Length Start 7:00 AM 8:00 AM 25 Min 8:30 AM 25 Min 9:20 AM 25 Min 9:45 AM 25 Min 10:10 AM 25 Min 10:35 AM 25 Min 11:00 AM 25 Min 11:25 AM 15 Min 11:30 AM 20 Min 12:00 PM 1 Hour 12:00 PM 25 Min 1:00 PM 25 Min 1:50 PM 25 Min 2:10 PM 25 Min 2:35 PM 25 Min 3:00 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 4:10 PM	Length Start 7:00 AM 8:00 AM 25 Min 8:30 AM 25 Min 9:20 AM 25 Min 9:45 AM 25 Min 10:10 AM 25 Min 10:35 AM 25 Min 11:00 AM 25 Min 11:30 AM 15 Min 11:30 AM 20 Min 12:00 PM 1 Hour 12:00 PM 25 Min 1:50 PM 25 Min 2:10 PM 25 Min 2:35 PM 25 Min 3:00 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 3:50 PM 25 Min 4:10 PM

^{***}Touring Lites Morning Sessions on Patriot Course***